OTTHON
FALHASZNÁLÓI  KÉZIKŐNYV
HOGYAN VÉDEKEZHET?
HOGYAN VÉHETI MEG AZ ÁLLATOK? 
UTASÍTÁSOK
IFERTŐZÉS BETEGSÉGEK
TÉNYEK KULLANCSOK
GYAKORI KÉRDÉSEK
LINKEK
KAPCSOLAT
  

 

 

 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

 

 

Van bármilyen módon, hogy elkerüljék ketyeg harap?
Nem, még mindig semmi a piacon, hogy tényleg működik. Ismeretes, hogy az erős szagok, mint a fokhagyma és a citrom, valamint a szúnyog riasztó lehet, hogy riasztó hatása pár óra, amikor már csak alkalmazták, és az illatok legintenzívebb.

Ha én vagy a kisállat már megmarta egy kullancs, nem én-hoz eltávolít ez egyszerre?
Igen, a kullancsot azonnal el kell távolítani, amint felfedezik. Annak kockázatát, hogy a kullancs átcsoportosítások fertőzés csökkenti annál hamarabb el kell távolítani. Ellentétben a Borrelia baktérium és anaplazmózisok, TBE-vírus transzferek után közvetlenül a kullancs nem harapta.

Amikor eltávolították a kullancs egy fekete pont maradt a bőrt. Mi ez, és ez veszélyes?
Előfordul, hogy a szája a kullancs így rögzítették, hogy a bőr, hogy a száj szakad laza a kullancs, ha eltávolítják gyorsan. Ez egyáltalán nem önmagában, és nem növeli annak kockázatát, hogy Ön is megfertőződhetnek. Azonban, akkor kap egy kis fertőzés a bőr. Csakúgy, mint egy szálkát, hogy gyakran jönnek ki magát néhány nap után.

 

Lehet kullancs életben épületben?
Mivel a kullancsok kell nedves körülmények között nem tudnak fennmaradni legfeljebb néhány napig bent a házban, ahol az túl száraz. A száraz, és meghal egy pár napig

 1
 2